Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

27 septembrie 2020

Până la urmă, are şi Vâlcea om în Guvern: „Ambasadorul universal al Bărbăteştiului” – secretar de stat la Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale


• dirijorul Mădălin Voicu a fost numit în funcţie de către premierul Sorin Grindeanu
Vineri, structura guvernamentală a fost completată prin numirea a trei secretari de stat la mai multe ministere: Cultură, Apărare şi Sănătate. Astfel, la ministerul condus de către Ionuţ Vulpescu, PSD-ul l-a instalat pe fostul deputat Mădălin Voicu. Vestea că parla­mentarul care a ajutat cel mai mult localitatea sa după Revoluţia din 1989 a ajuns secretar de stat l-a surprins foarte plăcut pe edilul din Bărbăteşti.
Constantin Bănacu şi Mădălin Voicu sunt, de aproape un deceniu, prieteni foarte apro­piaţi datorită soţiei cunos­cutului artist, care este originară din Negruleşti unde familia lor deţine o casă. „Mă bucur foarte mult pentru că, în ultima perioadă, domnul Voicu a avut parte numai de necazuri care l-au afectat enorm. Dumnealui este un sufletist fără pereche, aşa cum sunt majoritatea artiştilor, iar toate problemele din ultima vreme sper să poată fi atenuate de această veste. Sunt sigur că va face treabă, doar vine din domeniul culturii şi este un om care poate oferi enorm pe acest post. Plus că e pe jumătate vâlcean, chiar dacă prin alianţă… O să-l sun personal să-l felicit. Nu mai aştept să ajungă la Negruleşti!”, a mărturisit încântat primarul Bănacu din Bărbătești.

Etichete: , ,

Alte articole de la Headlines