PACHETE CU HRANĂ au fost oferite mai multor familii din Călimănești


Cu binecuvântarea Înalt prea sfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, la inițiativa preoților Petre Iulian Lixandra și Efrem Ovidiu Stanciu, cu sprijinul membrilor Consiliului parohial și ai Comitetului parohial din Parohia Călimănești II, au fost organizate, în ultima perioadă, mai multe activități sociale prin care au fost oferite pachete cu hrană vârstnicilor, bolnavilor și copiilor care provin din familiile defavorizate.
„Am dorit ca prin această acțiune social-filantropică să aducem un strop de bucurie copiilor, bolnavilor și bătrânilor parohiei și să intensificăm actele de milostenie pentru persoanele și familiile aflate în situații de risc social”, a precizat părintele paroh Petre Iulian Lixandra.
Tot în ultima perioadă, Sectorul social-filantropic al Arhiepiscopiei Râmnicului și Protoieria Râmnicu Vâlcea au organizat o amplă activitate social-filantropică în mai multe parohii. Astfel, au fost sprijinite mai multe familii cu copii din municipiul Râmnicu Vâlcea și din comunitatea de rromi de la Colonie Nuci.
„Beneficiarii au primit articole vestimentare, încălțăminte, jucării, precum și produse electrocasnice. O mamă care își crește singură cei cinci copii a primit o mașină de spălat, familia unui bărbat văduv care are grijă de cei doi copii, a căror casă a fost afectată recent de un incendiu, a primit un frigider, iar o familie de etnie rromă, cu zece copii, a primit un aragaz, precum și pachete cu obiecte de îmbrăcăminte, încălțăminte și jucării”, a precizat Viorica-Adriana Iancu, consilier social al Arhiepiscopiei Râmnicului.
• Sursă foto și text: Arhiepiscopia Râmnicului

Posting....