Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

26 octombrie 2020

Orele de dirigenție, obligatorii!


• printr-un protocol încheiat între Poliția vâlceană și Inspectoratul Școlar, profesorii vor fi obligați să țină orele de dirigenție
Conducerea Inspectoratului Școlar Județean Vâlcea, prin inspector general Andra Bică, militează pentru ținerea orelor de dirigenție. După cum bine știm, de multe ori, în locul dirigenției, profesorii respectivi preferau să predea din materia pe care o coordonează. Ei bine, în baza încheierii unui protocol între Inspectoratul de Poliție Vâlcea și Inspectoratul Școlar, orele de dirigenție se vor desfășura de fiecare dată, scopul reprezentându-l reducerea delincvenței juvenile. Totuși, înaintea acestor ore, profesorii vor fi consiliați asupra temelor abordate și vor primi și un plan de lecție. La rândul lor, polițiștii din județ vor realiza acțiuni de combatere/prevenire a consumului de droguri, alcool, tutun, în școlile din mediul rural și urban.

Elevii de la „Roaită”, «în gura» consilierilor județeni
Elevii de la CN „Mircea cel Bătrân” au ajuns subiect în rândul consilierilor județeni. Ioana Liță s-a plâns de faptul că vecinii din apropierea Colegiului suportă, în fiecare pauză, injuriile elevilor, fumul de țigară etc. În ciuda zecilor de plângeri, nimeni nu a luat vreo măsură, inclusiv cei din conducerea școlii. Consilierul județean, Ioana Liță, a precizat că, dacă nu se vor lua măsuri, un filmuleț cu elevii și ce anume fac ei în pauze va ajunge pe Youtube.

Etichete: , ,

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Invatamant