Oficialii de la SCM Râmnicu Vâlcea infirmă «diagnosticul» pus lui Pera în presa de can-can: „Nu a suferit preinfarct. Stresul din ultima perioadă și-a spus cuvântul”


Deși în ultimele două zile au existat informații, chiar prin presa națională, care dădeau ca sigur faptul că antrenorul Florentin Pera ar fi suferit un preinfarct, oficialii echipei de handbal infirmă vehement acest presupus «diagnostic»; unul stabilit din câte se pare doar de presa de can-can. Este adevărat faptul că antrenorul echipei de handbal a acuzat anumite probleme de sănătate, că a fost, zilele trecute, la spitalul din Râmnicu Vâlcea și că efectuează analize amănunțite la o unitate medicală din București, însă nici vorbă de un diagnostic care să ateste că ar fi suferit un preinfarct. Să nu uităm că antrenorul echipei vâlcene și întreg lotul de jucătoare au avut un program foarte aglomerat în ultima perioadă, cu meciuri atât în campionatul intern, dar și în Champions League, iar oboseala acumulată lasă urme.
„Florentin Pera nu a suferit preinfarct. Stresul din ultima perioadă și-a spus cuvântul. Pentru mai multă siguranță, va face niște investigații medicale amănunțite la un spital din București”, au fost cuvintele unui oficial de la Sport Club Municipal Râmnicu Vâlcea cu privire la acest subiect care, trebuie să recunoaștem, a creat ceva îngrijorări în rândul suporterilor echipei noastre.

Meciul cu Buducnost devine tot mai greu

Chiar dacă, din fericire, viața antrenorului echipei noastre nu este pusă în pericol de aceste probleme medicale (așa cum s-a lăsat să se creadă din unele informații publicate în presa națională), posibila absență a tehnicianului de la meciul pe care SCM Râmnicu Vâlcea îl va disputa vineri în Liga Campionilor poate conta mult în plan sportiv. La această oră nu se cunoaște dacă Florentin Pera va fi prezent pe banca tehnică a echipei noastre la meciul de vineri, 1 noiembrie (programat cu începere de la ora 18.30), în Sala „Traian”, contra campioanei Muntenegrului, Buducnost Podgorica. Așa cum a arătat și la meciul cu Brest de acum două săptămâni din Franța, când a acuzat de asemenea probleme medicale, Florentin Pera a făcut tot posibilul și s-a aflat pe banca tehnică. Poate o va face și acum, deși, cel mai probabil, o perioadă de odihnă ar fi mai indicată în cazul său (sigur, mai există și riscul ca în cazul în care Florentin Pera va lipsi la meciul de vineri, emițătorii de zvonuri să spună că aceasta este o dovadă că antrenorul echipei noastre se confruntă cu probleme mai serioase de sănătate).
Suntem convinși că fetele noastre vor găsi puterea pentru a trece peste această situație mai delicată și, sprijinite de o sală arhiplină, vor reuși să facă un joc bun contra puternicei echipe Buducnost Podgorica!