O tânără vâlceancă, în concursul „Glamour Street Fashion Show”


• Silvana Ioana Ștefan a fost aleasă în echipa bloggeriței Sânziana Negru

În data de 20 octombrie, un eveniment important va avea loc la Biavati Events. Este vorba de „GLAMOUR Street Fashion Show”, unde cele mai glam participante sunt invitate să ia parte la cel mai stylish concurs din țară. Ce trebuie să facă concurentele: să aibă peste 18 ani; să fie pasionate de fashion; să vrea să facă parte din echipa uneia dintre cele mai cunoscute bloggerițe din România. Astfel, tinerele trebuie să-și facă o fotografie de streetstyle (format 600 x 900), inspirată din 10 trenduri specifice și un filmuleț de prezentare (max. 60 secunde), în care să povestească despre ele și despre ținutele pe care le poartă.
Fiecare „ambasadoare” a „GLAMOUR Street Fashion Show”va alege 10 cele mai stylish participante, care vor face parte din echipa ei. Toate participantele sunt votate de public în perioada 15 septembrie – 15 octombrie. Ambasadoarele le vor oferi participantelor din echipă sfaturi de stil şi le vor fi alături în seara marelui eveniment, Glamour Street Fashion Show, în calitate de antrenor.

Studentă la medicină și pasionată de modă

Râmnicul este reprezentat în competiție de Silvana Ioana Ștefan, care a fost aleasă în echipa bloggeriței Sânziana Negru. Tânără vâlceană are 21 de ani și este studentă în anul III la Universitatea „Titu Maiorescu” – Facultatea de Medicină Dentară. În perioada 2011 – 2012 a activat în cadrul Rotaract Vâlcea şi Rotary Youth Exchange. Ea poate fi susținută printr-un vot pe site-ul www.glamour.ro.

Posting....