Nominalizare onorantă pentru deputatul Oteşanu


Zilele trecute, deputatul vâlcean Daniela Oteșanu a fost nominalizată la premiile Galei naţionale a excelenţei în asistenţă socială. Daniela Oteșanu este unul dintre politicienii cu o activitate susținută în domeniul asistenței sociale, atât prin inițiativele legislative depuse în Parlament, întrebări și interpelări adresate ministerelor Muncii și Protecției Sociale, Sănătății, Educației, dar și prin acțiunile caritabile desfășurate în județul Vâlcea. De exemplu, campania „Bucurii pentru copii” este un proiect inițiat de către deputatul Oteșanu și Organizația Femeilor Social Democrate Vâlcea, care a luat „naștere” în decembrie 2015.
Proiectul a fost gândit ca o caravană, care să ajungă în aproape toate localitățile din județ și să ofere celor mici dulciuri, jucării, dar și un spectacol de teatru de păpuși. Până acum, campania „Bucurii pentru copii”, împreună cu teatrul de păpuși, au ajuns în 17 localități vâlcene. Deputatul Oteșanu a declarat că e foarte emoționată de nominalizarea la secțiunea „Politicianul anului” și este optimistă, deşi are contracandidaţi puternici.
Devenită deja o tradiție, Gala naţională a excelenţei în asistenţă socială din acest an va avea loc în data de 17 martie, la Ateneul Român, fiind organizată de Colegiul Național al Asistenților Sociali cu ocazia celebrării Zilei mondiale a asistenţei sociale. Premiile celor 18 secțiuni ale Galei vor fi prezentate de Andreea Marin – ambasadorul excelenţei în asistenţă socială.