Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

19 noiembrie 2019

Niciun leu pentru refacerea Grădiniței din Milești, arsă în primăvară


Prezent la ședința pe școli organizată de Instituția Prefectului săptămâna trecută, primarul comunei Făurești, Marius Irimia, a ținut să precizeze că încă nu s-au găsit bani pentru refacerea grădiniței din satul Milești, arsă în luna aprilie.
„Încă nu s-au găsit fonduri pentru refacerea grădiniței din Milești, după incendiul ce a avut loc în primăvară. Avem două grupe de copii care activează în partea de jos a clădirii și o clasă pregătitoare. Dar, deși am făcut demersuri, nu ni s-au alocat fonduri pentru refacerea acesteia”, a declarat edilul Irimia.
Ca urmare a situației prezentate, prefectul județului, Florian Marin, a solicitat edilului Marius Irimia reluarea demersurilor, ajutat fiind de reprezentanții Prefecturii.
Reamintim că, în primăvara acestui an, a izbucnit un incendiu la Grădinița din Milești, comuna Făurești, arzând acoperișul clădirii pe o suprafață de 264 mp. Focul ar fi izbucnit din cauza unui coș de fum necurățat.
În comuna Făurești, se află-n reabilitare, cu finanțare pe PNDL, Școala din Bungețani, stadiul lucrărilor fiind realizat în proporție de 40%. Se va face o extindere pentru amenajarea grupurilor sanitare și se va amplasa și o centrală termică pe combustibil solid.

Advertisements

Etichete: , ,

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Actualitate