„Nici nu visam că vom avea vreodată paturi multifuncționale”


• declară dr. Dan Ponoran, managerul Spitalului Județean de Urgență Vâlcea, privind noile dotări, cu contribuția Consiliului Județean Vâlcea
Nouă paturi de ultimă generație au ajuns la secția Anestezie Terapie Intensivă (A.T.I.) așa cum precizam într-un articol anterior, iar managerul Spitalului Județean de Urgență Vâlcea, chirurgul Dan Ponoran, susține că nici nu visa că vor avea, vreodată, parte de așa dotări: „Sunt nouă paturi multifuncționale. Aveam foarte mare nevoie de aceste paturi; de fapt, nici nu visam că vom avea vreodată astfel de paturi cu dotări cibernetice și electronice. Acestea duc la creșterea calității îngrijirii pacienților. Îi mulțumesc, pe această cale, președintelui Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, pentru tot ce a făcut pentru unitatea medicală vâlceană”.
Paturile de la Reanimarea Spitalului Județean Vâlcea, ce vor fi înlocuite de paturile multifuncționale, vor ajunge la secția A.T.I. din cadrul Obstetricii-Ginecologiei, unde, de asemenea, este nevoie de dotări.