Municipalii trag tare în ultimele zile de cantonament


Sub comanda antrenorului Ale­xan­dru Pelici, fotbaliștii de la CS Mu­nicipal Râmnicu Vâlcea se pre­gătesc intens în stagiul organizat chiar stadionul din Parcul Zăvoi. Așa cum v-am mai informat, ei se află acum în ultimele zile ale cantonamentului și se pregătesc pentru următoarele meciuri ami­cale. Perioada mai grea, nu tocmai iubită de jucători, în care accentul antrenamentelor se pune pe acu­mulările fizice, se va încheia la fina­lul acestei săptămâni. Apoi, vor urma numeroase partide amicale. Primul joc de pregătire a avut deja loc, fiind unul cu totul special. Par­tida s-a disputat în sala polivalentă, în compania fostelor glorii de la Chi­mia. În meciurile care urmează, „vi­pe­rele albastre” își vor testa forțele contra a două echipe din județul Sibiu. Este vorba despre FC Her­mannstadt (lidera întrecerii de elită din județul vecin), dar și despre Mă­gura Cisnădie, grupare care nu aduce foarte multe amintiri plăcute vâlcenilor, după ce, nu mai departe de vara trecută, a eliminat Flacăra Horezu în barajul pentru promova­rea în Liga a III-a.
Conform informațiilor oferite de către reprezentanții clubului din Parcul Zăvoi, lotul de jucători pe care se bazează tehnicianul Alexan­dru Pelici cu ocazia acestui cantonament, cât și în jocurile de pregătire, arată în felul următor:
• portari: Fildan, D. Geantă, Sporea
• fundaşi: Samson, Cucui, Pâr­vulescu, I. Stoica, Dumitraşcu, Bratu, Al. Ionescu Marin
• mijlocaşi: Vasile, Firţulescu, Neagoe, Iordache, Dâlbea (trans­fe­rat de la Unirea Tărlungeni), Pis­canu, Ştefan, Preda, Georgescu, Petrescu, I. Marian, B. Geantă
• atacanţi: Voinea, C. Stoica (transferat de la FC Caransebeş), Luduşan, Trabalka (junior venit de la Dinamo).