MULTE DOAMNE în „cabinetul din umbră”


Conform spuselor deputatului de Vâlcea Daniela Oteșanu, social-democraţii au finalizat varianta proprie a proiectului de buget pe anul acesta şi o vor prezenta în următoarea perioadă.
„S-a finalizat proiectul nostru de buget pe anul 2021, o să îl prezentăm în următoarea perioadă, este şi sustenabil. Va merge şi pe consum şi pe investiţii în mare parte. Vom arăta românilor că există bani suficienţi să mărim şi pensiile şi alocaţiile, cu o stopare masivă a furtului de bani publici, ceea ce se întâmplă de un an. Şi vom demonstra că nu este nevoie în plină criză economică să vindem societăţile româneşti, pentru că activele lor se ridică la aproximativ 10 miliarde de euro. Aici sunt Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Aeroportul Bucureşti, CEC. Liberalii vor să le vândă acţiunile. Franţa, Germania, Ungaria nu mai spun, au blocat vânzarea de acţiuni prin lege. Mai mult, Germania a dat posibilitatea guvernului de a-l cumpăra statul dacă este un brand naţional care intră în faliment”, a declarat Daniela Oteșanu.
În altă ordine de idei, Daniela Oteșanu spune că PSD continuă să se reformeze în interior. „O să pornească şi Consiliul Naţional, o să fie o deschidere a partidului în toate judeţele către oameni noi. A fost prima etapă la listele parlamentare. Pregătim un guvern din umbră, aşa este într-o democraţie consolidată. O să fie aduse mai multe doamne în acest cabinet din umbră”, a mai spus Oteșanu.