Moș Nicolae a găsit drumul către Casa Pinochio cu puțin ajutor de la CIECH Soda România


Moș Nicolae a ajuns la Casa Pinochio din Băbeni unde a fost așteptat de copiii de toate vârstele.
De această dată, conform tradiției, Moșul s-a orientat către dulciuri și fructe. Cele 23 de pachete garnisite cu aproape 90 kg de gustări dulci- ciocolată, napolitane, crème cu lapte, jeleuri și altele- și-au găsit destinatarii. Moșului i-a fost indicat drumul catre Casa Pinochio cu ajutorul programului de susținere comunitară al CIECH Soda România, care include sprijin pentru necesarul copiilor la începerea școlii, de sărbători și pe perioada vacanțelor. Echipa CIECH Soda România a dezvoltat o relație specială cu grupul de copii de la Casa Pinochio în ultimii trei ani și a devenit nelipsită de la evenimentele importante de peste an ale copiilor.
În programul comunitar au fost incluse, de asemenea, lucrări de refacere și remobilare a căminului, desfășurate pe parcursul anului trecut. În total, sumele implicate reprezintă aprox. 40.000 de euro în trei ani, bani donați de Grupul CIECH, de CIECH Soda România și chiar de membri ai echipei CIECH Soda România.

Pe segmentul educațional, CIECH Soda România a lansat un program de practică împreună cu Liceul de chimie, pentru a încuraja educația de calitate și concret legată de piața muncii.
„Ne implicăm împreună în proiectele care pot contribui la o evoluție pentru tineri și copii. Pe de-o parte vorbim de asigurarea unui necesar imediat pentru o viață decentă și, pe de alta, de educație- ca sprijin pentru o viață decentă, pe termen lung. Vom continua și cu alte proiecte, anual, împreună cu echipa CIECH Soda România- implicată direct în selectarea programelor și chiar în realizarea lor” – spune Witold Urbanowski, CEO al CIECH Soda România.

Despre CIECH Soda România

CIECH Soda România este prima unitate de producţie CIECH Group din afara Poloniei și este singurul producător de sodă calcinată rămas activ în industria chimică din România. Uzina a fost preluată de Grupul CIECH în anul 2006. Echipa, de aproximativ 600 de persoane a CSR, asigură soda calcinată și silicat de sodiu- solid și lichid pentru România, Ungaria, Bulgaria, Moldova, Orientul Mijlociu și India.

Despre CIECH Group – 70 de ani de prezenţă pe pieţele globale

CIECH este un grup internaţional, gestionat profesionist, cu rădăcini poloneze şi cu o poziţie bine stabilită de lider al sectorului chimic în Europa Centrală şi de Est. Fabrică produse care sunt utilizate la producerea unor articole necesare în viaţa de zi cu zi a oamenilor din întreaga lume – produse de ultimă generaţie şi de cea mai înaltă calitate. Profitând de sprijinul unui investitor strategic de încredere, Grupul implementează o strategie de dezvoltare globală, extinzându-şi vânzările pe pieţele lumii. În acelaşi timp, combină abordarea modernă a afacerilor cu tradiţia de producţie care se întinde înapoi în timp până în anul 1882.
Mai multe informații: www.ciechgroup.com