MOMENT DE RECULEGERE la ISU Vâlcea. Maiorul PETRE ne-a părăsit ieriAstăzi, 19 august 2020, începând cu ora 10.30, la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „General Magheru” al județului Vâlcea s-a ținut un moment de reculegere pentru maiorul Ion Petre din cadrul I.S.U. București, decedat ieri.
„S-a alăturat salvatorilor din ceruri și ne veghează de acolo, de sus.  Gândurile noastre și sunetul sirenelor l-au însoțit și astăzi, fiind un mod de a-i arăta respectul și de a-i aduce un ultim omagiu. Dumnezeu să-l odihnească!”, au tranmis pompierii vâlceni prin intermediul unui material de presă.
„Am pierdut un pompier, un camarad, un prieten. Maiorul Ion Petre din cadrul Serviciului Logistic al Inspectoratului pentru Situații de Urgență «Dealul Spirii» București-Ilfov a trecut la cele veșnice. John, așa cum era cunoscut de toți din marea familie a pompierilor și-a câștigat de-a lungul timpului respectul, prețuirea colegilor prin latura sa umană, prezentă indiferent de situație, la bine și la greu. Gândul nostru se îndreaptă către John și familia lui. Drum lin către Cer, stimate camard!”, au postat reprezentanții ISU București pe pagina de Facebook a departamentului.