„Mi-am propus să conduc Spitalul Județean cel mult două mandate”


• a declarat, în exclusivitate pentru ziarul nostru, managerul SJU Vâlcea, dr. Dan Ponoran

Noul manager al Spitalului Județean de Urgență Vâlcea, chirurgul Dan Ponoran, se bucură de aprecierea și susținerea multor cadre medicale, oameni influenți din județ, lucru ce se vede și-n numărul mare de sponsorizări ce s-au îndreptat, de la preluarea șefiei, către unitatea medicală vâlceană. Totuși, medicul Ponoran și-a trasat o limită în ceea ce privește conducerea spitalului: maxim două mandate.

„Acum, la început, avem creierul ca un burete. Suntem receptivi la sfaturi, avem idei de pus în practică, planuri peste planuri. Am de gând să fac multe pentru Spitalul Județean și recunosc că am și susținere. Totuși, mi-am propus să conduc spitalul cel mult două mandate. Consider că după un timp ajungi să crezi că ești cel mai bun, nu mai asculți sfaturi…dai în cealaltă extremă”, a declarat, în exclusivitate pentru ziarul nostru, managerul Dan Ponoran.

Limită, termen, un lucru e clar: s-au mișcat foarte multe de când chirurgul Ponoran a preluat frâiele Spitalului Județean de Urgență Vâlcea. Mai puțini pacienți la farmacii, foarte multe sponsorizări, achiziționări de aparatură medicală.