Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

23 octombrie 2020

Maratonul Olteniei, gata de start


Pe 29 și 30 august participăm împreună la două zile de distracție și activități antrenante! Peste 420 de participanți din toată țara vor lua startul sâmbătă și duminică în parcul Zăvoi la competițiile de ciclism și alergare. Alături de ei sunt așteptați toți cei care își doresc o activitate plăcută de weekend, să facă sport sau să își susțină prietenii sau familia.

Sâmbătă și duminică, deschiderea oficială a competițiilor va avea loc la ora 09:15, până atunci, în intervalul 07:00 – 09:00 concurenții vor avea timp să își ridice pachetele de concurs. Startul competițiilor se va da la ora 10:00, după ședințele tehnice la care îi invităm să participe pentru a afla mai multe detalii despre trasee. Câștigătorii competițiilor de ciclism îi vom afla sâmbătă începând cu ora 16:00, iar duminică, de la ora 13:00 vom ști și care sunt atleții care vor urca pe podium.

Maratonul Olteniei are surprize și activități pentru toți sportivii amatori, indiferent de vârstă. Cicliștii amatori, care nu își propun să concureze, dar vor să aibă parte de mișcare în aer liber, sunt invitați în parcul Zăvoi, sâmbătă, 29 august, începând cu ora 10:45, la Plimbarea Family cu biciclete. Tot sâmbătă, în intervalul orar 11:30 – 14:30, copiii se vor putea bucura de activități dedicate și de multe surprize.

Pentru micii atleți cu vârste cuprinse între 4 și 13 ani sunt pregătite curse de alergare pe categorii de vârstă, duminică, 30 august, începând cu ora 10:45, tot în parcul Zăvoi. Toți copiii prezenți vor avea parte de surprize ca răsplată pentru efortul lor, după premierea micilor sportivi.

 Surprize pentru toți participanții la Maratonul Olteniei

Sâmbătă, 29.08, începând cu ora 19:00, cunoscuta interpretă Elena Gheorghe îi va încânta cu melodiile care au consacrat-o, precum și cu cele mai noi hituri ale sale pe toți participanții la Maratonul Olteniei și de asemenea, pe cei care vor să se bucure de un concert în aer liber. Ritmurile muzicii pop-dance și latino vor energiza Stadionul Municipal Sintetic din Râmnicu Vâlcea și pe toți aceia care aleg să își petreacă seara în compania îndrăgitei interprete.

 

 

 

 

Etichete: , ,

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Actualitate