Liscevic a dezvăluit: „Nu este Jerusalema”! Cum se numește melodia pe care handbalistele de la SCM își sărbătoresc victoriile?


Miercuri seara, la festivitatea organizată de Primăria Râmnicului pentru premierea handbalistelor de la Sport Club Municipal (detalii AICI), Kristina Liščević a vorbit despre melodia pe care elevele lui Florentin Pera au dansat după ce au câștigat Cupa și Supercupa României în fața CSM București. Această melodie nu se numește „Jerusalema”, așa cum s-a scris în presa centrală sportivă din România, fiind vorba despre o melodie mult mai autohtonă decât ne-am aștepta!
„Mulțumim că ați venit. Este foarte important pentru noi acest moment. Acest dans a fost făcut și după meciul de la București. Nu este «Jerusalema». Este un mic secret în spatele acestui dans, pe care îl veți vedea în seara asta. A scris un cântec care se numește «I’m gonna win». Am întâlnit oameni fantastici la Lee Music în studio și mi-au făcut visele să devină realitate. În spatele acestui cântec se află echipa care câștigă și care va face mereu totul pentru a câștiga. În seara asta o să vedeți o mică parte din acest dans și acest cântec înainte de a fi lansat oficial”, au fost cuvintele Kristinei Liščević, alintată «Kiki» de către toți cei care o cunosc, rostite odată cu aprecierile și mulțumirile aduse lui Bobiță Cătușanu de la Antract, omul din spatele Lee Music Production.