Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

27 octombrie 2020

Lansare spectaculoasă a candidaților ALDE Vâlcea! Cum au surprins asistența oamenii lui Lovin, Grigorescu & Moise?


Chiar acum, în Sala Mare a Teatrului „Anton Pann” din Râmnicu Vâlcea se desfășoară lansarea candidaților Alianței Liberalilor și Democraților din județul nostru pentru alegerile parlamentare. Chiar în prima zi a campaniei electorale pentru scrutinul ce va avea loc pe 11 decembrie, liberal-democrații vâlceni și-au programat o lansare într-un stil cât se poate de original și plin de patriotism local.
În teatrul de vară din Parcul „Antonio Copetti”, situat în imediata vecinătate a Teatrului „Anton Pann”, a apărut un desen uriaș care înfățișează conturul județului nostru. Susținătorii ALDE s-au grupat ordonat în conturul desenat de către elevi ai Liceului de Arte „Victor Giuleanu” și au format un județ Vâlcea uman. „Județul” astfel format a fost filmat de la înălțime, cu ajutorul unei drone, unii dintre jurnaliști având chiar posibilitatea de a surprinde momentul, tot de la înălțime, dar cu ajutorul unei autoutilitare adusă special la fața locului pentru acest moment.

Planuri mari pentru partidul care amenință supremația PNL-PSD

După acest moment intens savurat de către cei prezenți cât mai ales de susținătorii care au făcut parte din „județul uman”, candidații ALDE pentru alegerile parlamentare au prezentat motivele pentru care alianța ar trebui să fie una dintre formațiunile politice campioane când vine vorba despre câștigat voturile vâlcenilor. Cu Dumitru Lovin, Remus Grigorescu și Adrian Bușu pe primele locuri pe lista pentru Camera Deputaților, dar și cu Iuliana Moise „cap de listă” pentru Senat, ALDE poate reprezenta la Vâlcea un real adversar pentru PNL și PSD. Mai mult pentru PNL am spune noi, dat fiind faptul că între ALDE și PSD există o alianță semnată. Iar tocmai pe baza acestei alianței, cât și a unui număr suficient de parlamentari, PSD și ALDE doresc să formeze împreună viitoarea majoritate din Parlamentul României.

Alte articole de la Actualitate