Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

31 octombrie 2020

La invitația senatorului Laurențiu Coca, Ministrul Fondurilor Europene vine în Râmnicu Vâlcea


• toți vâlcenii interesați de modul în care pot accesa bani europeni sunt așteptați mâine, de la ora 12.00, la Biblioteca Județeană
Marius Nica (foto, jos), ministrul Fondurilor Europene, va fi mâine prezent la Biblioteca Județeană „Antim Ivireanul” din Râmnicu Vâlcea. Acesta a răspuns invitației senatorului vâlcean Laurențiu Coca și se va afla în mijlocul celor interesați de modul în care pot fi obținute fonduri europene în alocarea bugetară 2015/2020. Venit și de această dată în sprijinul vâlcenilor cu inițiativă și dornici de a porni o afacere cu ajutorul banilor europeni, senatorul Coca anunță că ministrul Nica va fi însoțit la Vâlcea de mai mulți reprezentanți ai ministerului pe care îl conduce, aceștia urmând să răspundă întrebărilor celor interesați. Întâlnirea va avea loc miercuri, 5 august, cu începere de la ora 12.00 și se va desfășura la sediul Bibliotecii Județene din strada Carol I.

Nica„Va fi un dialog profesionist, bazat pe răspunsuri la probleme punctuale. Discuţiile vor viza clarificări referitoare la ghidurile de finanţare şi modificările care au fost făcute la nivelul ministerelor pentru o mai bună absorbţie. Eventualele întrebări, propuneri şi sugestii venite din partea participanţilor pot fi transmise personal domnului ministru Marius Nica”, a declarat senatorul PSD, Laurenţiu Coca.

Etichete: , , , ,

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Actualitate