La Biblioteca Județeană Vâlcea, începe Școala de vară


„O EuROpă mai puternică prin TINEri, prin antreprenoriat” – aceasta este deviza sub care se vor desfășura cursurile Școlii de vară a Centrului Europe Direct Vâlcea. Evenimentul la care facem referire este dedicat tinerilor din județul nostru (în special liceenilor și studenților) și urmează să se desfășoare la sediul Bibliotecii Județene „Antim Ivireanul” din Râmnicu Vâlcea, în perioada 1-5 august. Temele întâlnirilor programate pe tot parcursul săptămânii viitoare sunt strâns legate de activitățile de antreprenoriat pe care tinerii le pot desfășura încă de la cele mai proaspete vârste. Organizatorii doresc ca în urma participării la aceste cursuri, tinerilor să le fie stimulate intențiile și abilitățile de a iniția afaceri și de a le menține pe linia de plutire într-un context economic nu tocmai relaxat.
„Tema actualei ediții este antreprenoriatul. Cursurile se desfășoară în sala de conferințe a Bibliotecii Județene, cu sprijinul Oficiului Registrului Comerțului. Au răspuns invitației Centrului, ca traineri, tineri antreprenori vâlceni care au accesat programele destinate pentru IMM-uri, au înființat SRL-D sau programe de start-up”, se arată într-un comunicat de presă transmis pe această temă.
La final, menționăm faptul că informațiile prezentate mai sus ne-au fost furnizate de către Dana Rădulescu și Ioana Mazilu-Manolescu, consilieri de comunicare ai Centrului Europe Direct Vâlcea.