Jerry Gane a sunat adunarea în Zăvoi


• cantonamentul va avea loc tot la poalele Capelei
La începutul acestei săptămâni, fotbaliștii de la CS Municipal Râmnicu Vâlcea au susținut primele antrenamente după revenirea din vacanța de vară. Sub comanda noului antrenor, Jerry Gane, „viperele albastre” s-au adunat la stadionul din Parcul Zăvoi pentru debutul pregătirilor. Se anunță un sezon foarte important pentru gruparea sprijinită financiar de Primăria Râmnicului, sezon care va aduce eșalonului secund o singură serie, cu minim 20 de echipe la start. După efectuarea primelor antrenamente și reacomodarea la efort, jucătorii au efectuat vizita medicală. Aceasta s-a desfășurat ieri, la o clinică din Craiova. Cât privește cantonamentul din această vară, va fi aplicată tactica anilor trecuți. Din rațiuni financiare, stagiul de pregătire centralizată va fi organizat tot în incinta bazei sportive a stadionului din Parcul Zăvoi.
Revenind la reunirea lotului, antrenorul Jerry Gane a declarat, imediat după ce s-a încheiat primul antrenament, că speră să aibă la dispoziție jucători sănătoși și dornici să dea totul pe teren pentru atingerea obiectivelor stabilite de conducerea clubului. Fostul atacant al Craiovei a mai precizat că lotul pe care îl are la dispoziție în primele săptămâni de pregătire este, în linii mari, cel pe care se va baza în viitorul sezon al ligii secunde de fotbal.

Juventinii și pandurii, adversarii „viperelor” în primele meciuri amicale
Oficialii de la CS Municipal Râmnicu Vâlcea au anunțat și programul jucătorilor pentru perioada imediat următoare. Astfel, pe lângă antrenamentele zilnice, elevii lui Gane își cunosc și adversarii din primele meciuri amicale. Astfel, în data de 9 iulie, „viperele albastre” de la Vâlcea se vor duela cu Juventus București, grupare nou-promovată în Liga a II-a. Ulterior, pe 16 iulie, fotbaliștii de la CS Municipal vor da peste adversari foarte puternici, în speță gorjenii de la Pandurii Târgu Jiu. Conform informațiilor noastre, este foarte probabil ca, între cele două meciuri amicale despre care v-am spus în rândurile de mai sus, municipalii să dispute un alt joc de pregătire. Adversarii „viperelor” ar urma să fie fotbaliștii de la CS Șirineasa, echipă proaspăt promovată în Liga a III-a.

Posting....