Jandarmi vâlceni, în exercitarea atribuțiunilor de serviciu și în timpul liber


Doi jandarmi vâlceni, aflați în timpul liber, au observat, pe strada Constantin Brâncuşi din cartierul Nord al Râmnicului, un bărbat care lovea maşinile parcate regulamentar, cu mâinile şi picioarele, întâmplarea petrecându-se duminică, 1 iulie. Bărbatul a părăsit locul în care săvârşea distrugeri, timp în care jandarmii au pornit în urmărirea lui. Făptașul a observat faptul că este urmărit și a încercat să se facă nevăzut printre blocurile adiacente străzii Nicolae Titulescu.
La scurt timp, persoana în cauză a fost identificată de cei doi jandarmi, astfel că aceștia au trecut la imobilizarea şi executarea controlului corporal preventiv. Jandarmii au solicitat sprijinul efectivelor de intervenţie prin intermediul dispeceratului, făptașul în vârstă de 20 ani fiind, în tot acest timp, supravegheat de către cei doi jandarmi.
La fața locului s-au prezentat atât martori ai evenimentului, cât şi persoanele păgubite. Făptașului i-a fost întocmit proces-verbal de sesizare pentru infracţiunea de distrugere şi tulburare a ordinii publice.
Jandarmii care au sprijinit reținerea făptașului de 20 de ani vor fi recompensați de către comanda unităţii, iar colegii le adresează felicitări pentru acţiunea întreprinsă în sprijinul cetăţenilor.
Inspectoratul Județean de Jandarmi Vâlcea