Invenții de top și premiere mondiale la SAB 2016


Salonul Auto București & Accesorii își deschide porțile în această săptămână pentru toți pasionații domeniului auto. În perioada 20–30 octombrie, la Romaero Băneasa, se va desfășura ediția a XIV-a a celui mai reprezentativ eveniment de profil al anului. Premiere, noutăți absolute și tehnologii de ultimă generație! Toate vor fi prezentate în cadrul salonului, pe o suprafață de peste 25.000 mp.
Fundația „Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României”, prin intermediul Senatului Științific, va oferi vizitatorilor o unică ocazie de a vedea și testa unele dintre cele mai spectaculoase invenții din domeniul automobilismului la standul special amenajat în cadrul salonului. Mașina concepută pentru persoanele cu dizabilități, filtrul special care economiseşte consumul de combustibil, autoturismul fără șofer, sunt doar câteva dintre inovațiile ce vor fi prezentate publicului chiar de către inventatorii lor. De asemenea, vizitatorii vor putea afla și testa ultimele aplicații pentru siguranța șoferilor și a copiilor în trafic.
„Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României” se preocupă constant de susținerea și promovarea inventicii și cercetării românești, răsplătind de fiecare dată excelența. Anul acesta, în cadrul Salonului Auto București & Accesorii, cea mai impresionantă inovație din domeniul auto va fi răsplătită cu o bursă în valoare de 10.000 de lei.
Salonul Auto București & Accesorii 2016 este un eveniment susținut de Asociația Producătorilor și Importatorilor de Automobile (APIA) și Asociația Constructorilor de Automobile din România (ACAROM).
Biroul de presa al „Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României” presa@fundatiadanvoiculescu.ro