Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

29 septembrie 2020

Întâmplare horror în Mihăești! Un bărbat a murit după ce a căzut într-un șanț


Un vârstnic din comuna Mihăești și-a găsit sfârșitul zilelor chiar în fața casei sale. Acesta a alunecat și a căzut într-un șanț care era săpat în vederea modernizării rețelei electrice din zonă. Nefericitul eveniment s-a petrecut în această dimineață. Vecinii au chemat ambulanța la fața locului, însă medicii nu au mai putut decât să constate decesul bărbatului.

Reprezentanții CEZ au transmis un comunicat de presă în urma tragediei

Beneficiarul lucrărilor de modernizare a rețelei electrice este CEZ România. În urma producerii nefericitului eveniment din comuna Mihăești, oficialii CEZ au transmis comunicatul de presă pe care îl redăm în rândurile următoare:
„Astăzi, 27.03.2016, în prima parte a zilei, a fost înregistrat un regretabil accident în localitatea Mihăești, din județul Vâlcea. Din primele cercetări la fața locului, s-a identificat faptul că un cetățean din localitate a fost găsit decedat într-un șanț. Săpătura acestui șanț a fost realizată de un prestator extern al operatorului de distribuție. Prestatorul trebuia să asigure toate condițiile de siguranță și securitate pentru realizarea unei lucrări de îmbunătățire nivel de tensiune rețea electrică, toate demersurile în acest sens revenindu-i în exclusivitate până la recepția lucrării. Dimensiunile șanțului (aproximativ 30 cm lățime și 80 cm adâncime) au respectat normele tehnice, iar zona este împrejmuită conform reglementărilor legale. CEZ Distribuție a fost informată asupra incidentului de către reprezentanții autorităților abilitate prin intermediul furnizorului de energie din zonă. De investigarea cazului se ocupă organele abilitate, la dispoziția cărora s-au pus și specialiștii CEZ Distribuție.
Departamentul Relații Publice, Brand și Marketing, CEZ România”

Etichete: , , , ,

Alte articole de la Actualitate