Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

31 octombrie 2020

Iniţiativă inedită a consilierului judeţean Tiberiu Georgescu: Cele 32 de laptopuri nefolosite de la CJ să fie donate şcolilor!


După ce a vizitat mai multe unităţi de învăţământ din judeţ, asigurându-se că acestea îndeplinesc condiţiile pentru începerea anului şcolar, independentul Tiberiu Georgescu ne-a prezentat cea mai nouă iniţiativă a sa. Făcând parte din Comisia de Cultură a Consiliului Judeţean, independentul din „Parlamentul” Vâlcii a luat hotărârea de a propune colegilor săi din comisie ca 32 de laptopuri să fie donate şcolilor din judeţ. Acestea au aparţinut consilierilor judeţeni, însă acum stau nefolosite după ce aleşii vâlcenilor au fost „dotaţi” cu mai portabilele tablete.
„Avem, la Consiliul Judeţean, 32 de laptopuri care stau degeaba în depozit fiindcă au fost deja înlocuite cu tablete. Cred că ar fi mult mai util ca acestea să fie scoase de acolo, unde se pune şi praful pe ele, şi să fie donate şcolilor din judeţ. Mai ales că laptopurile se află şi în stare de funcţionare şi sunt modele bune. Voi prezenta comisiei din care fac parte această propunere, iar apoi, alături de Inspectoratul Şcolar, sper să identificăm unităţile şcolare din judeţ care au nevoie de laptopuri”, ne-a declarat consilierul judeţean independent, Tiberiu Georgescu.

Etichete: , , , , ,

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Invatamant