Încă o promisiune respectată de administrația râmniceană


• Grădiniţa „Dumbrava Minunată” are loc de joacă modernizat
Astăzi, 12 decembrie, în prezenţa primarului Mircia Gutău şi a viceprimarilor Carmen Preda şi Eusebiu Veţeleanu, s-a desfășurat momentul de inaugurare a lucrărilor de modernizare a locului de joacă de la Grădiniţa „Dumbrava Minunată” din zona Calea lui Traian – Sud a municipiului.

În ce au constat modernizările?

„Pe o suprafaţă reabilitată de aproximativ 370 mp au fost montate trei echipamente noi de joacă, au fost reabilitate alte patru, deja existente, împreună cu cinci seturi măsuţă-băncuţă, s-au montat coşuri de gunoi şi s-au amplasat băncuţe. Nu au fost uitaţi nici părinţii celor mici care, în timpul în care aceştia se joacă, îşi pot menţine condiţia fizică la cele două echipamente de fitness montate aici. La eveniment a fost prezent şi prof. Mihai Fârtat, directorul Şcolii Gimnaziale nr. 4, în a cărei administrare funcţionează Grădiniţa «Dumbrava Minunată». Cu această ocazie, primarul Mircia Gutău a mulţumit personalului din primăria municipiului, care duce la bun sfârşit sarcinile încredinţate având ca rezultat numeroase investiţii de durată şi de calitate”, se arată într-un comunicat de presă transmis de reprezentanții Primăriei Râmnicu Vâlcea pe marginea subiectului.
Important de amintit este și faptul că primarul Mircia Gutău a anunţat că, în cursul anului 2018, municipalitatea intenţionează să construiască o sală de sport, din bugetul propriu, la Şcoala Gimnazială nr. 4.

Posting....