Încă o dramă pe drumurile din Vâlcea: AU MURIT ZECI DE PORCI în această dimineață!


Membrii echipei de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vâlcea au fost solicitați să intervină, în dimineața de luni, 26 iulie, la ora 03.07, pentru salvarea șoferului unui camion. Acesta rămăsese încarcerat după producerea unui accident rutier, pe Drumul Național 7 de pe Valea Oltului, pe raza comunei Câineni.
Camionul transporta 200 de porci, iar zeci de animale au murit în timpul răsturnării camionului! Traficul în zonă a fost blocat mult timp, circulația desfășurându-se alternativ până în jurul orei 09.00.
„Șoferul camionului, în vârstă de 51 de ani, a pierdut controlul asupra volanului și s-a răsturnat. Pentru salvarea șoferului, rămas blocat între fiarele contorsionate, s-au deplasat la fața locului două echipaje de pompieri și paramedici și un echipaj cu ambulantă din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Vâlcea. După efectuarea manevrelor de descarcerare, victima a fost preluată de ambulanță și transportată la UPU Sibiu”, au anunțat reprezentanții ISU Vâlcea prin intermediul unui comunicat de presă.
Sursă foto: IPJ Vâlcea
Material realizat cu sprijinul ISU Vâlcea și IPJ Vâlcea