ÎNCĂ O AMÂNARE: S-a prelungit termenul de depunere a ofertelor pentru Secțiunea 2 a Autostrăzii Pitești – Sibiu


Conform anunțului Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, noul termen pentru secțiunea Boița – Cornetu este 20 octombrie 2021
CNAIR SA a prelungit termenul de depunere a ofertelor pentru procedura de achiziție publică Proiectare și Execuție „Autostrada Sibiu – Pitești, Secțiunea 2: Boița – Cornetu”, până la data de 20 octombrie 2021, ora 15.00.
„La termenul de 20 octombrie 2021 vor depune oferte doar cele șase firme precalificate de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere în etapa 1 a acestei proceduri de licitație restrânsă. Reiterăm că această prelungire s-a acordat ca urmare a solicitărilor primite cu privire la decalarea termenului pentru depunerea ofertelor, astfel încât aceasta să fie proporţională cu volumul de informaţii suplimentare aduse deja la cunoștință operatorilor economici prin clarificările publicate. Prin această prelungire, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere are în vedere asigurarea unei maturități a ofertelor ce vor fi depuse raportat la complexitatea obiectivului de investiție”, reiese dintr-un comunicat oficial de presă al CNAIR transmis pe marginea acestui subiect.
Sursă foto: Arhivă