În Vâlcea, Școli renovate prin PNDL 2


Școala Gimnazială „Grigore Mihăescu” Vlădești, alături de alte trei școli gimnaziale, din localitățile Sutești, Lungești și Dăești au fost renovate complet în baza unor proiecte depuse prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2. Acesta este și motivul pentru care școlile respective nu au beneficiat de autorizație de funcționare, tocmai în baza acelor construcții realizate la clădirile unităților de învățământ.

Și Liceul Măciuca va fi reabilitat

Alte școli din Vâlcea sunt prinse în Programul Național de Dezvoltare Locală 2 pentru a fi reabilitate, amintind aici Liceul Măciuca. Modernizarea unităților școlare, tot prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2, va continua și la anul. Până atunci, trebuie menționat că unitățile școlare deja renovate dispun de condiții optime de studiu: toalete în școli, holurile și clasele sunt modernizate. Condiții absolut necesare, credem noi, pentru desfășurarea unui învățământ de calitate în secolul XXI!
În acest an centenar, mai precis luna aceasta, dacă tot am vorbit de școala din comuna Vlădești, se va inaugura unitatea școlară, după ce, în prealabil, aceasta a fost dotată cu materiale didactice, inclusiv cu calculatoare.