În scurt timp, încep lucrările la „gazul” de la Gușoeni


V-am informat, la timpul potrivit, că Primăria Gușoeni a încheiat, chiar în primele zile ale acestui an, contractul de concesionare privind înființarea sistemului de gaze naturale.
„Din acel moment s-a desemnat concesionarul, care este Premier Energy, o firmă care lucrează în acest domeniu, cu experienţă recunoscută, care ulterior a câştigat licitaţia şi pentru lucrările de înfiinţare a reţelei de gaze în localităţile Dăeşti şi Budeşti. În acest moment, trei localităţi din judeţul Vâlcea vor lucra cu aceeaşi firmă de concesionare a gazelor, care au actele perfectate şi care, după întâlnirea de zilele trecute cu directorul general al respectivei societăţi, va comunica graficul de implementare a proiectului, având în vedere că a fost întrerupt în perioada pandemiei. Reluăm discuţiile pentru că noi trebuia să fim, luna aceasta, în plină desfăşurare cu lucrările de înfiinţare a reţelei de gaze în localitatea Guşoeni. Prin urmare, anul acesta se va lucra la proiectul de înfiinţare a sistemului de gaze în localitate. Mai mult, avem promisiuni că se vor finaliza lucrările până la finele anului. Este un obiectiv la care lucrăm din anul 2013”, a declarat Nicolae Concioiu (foto), primarul localității din sudul județului nostru.
În context, mai trebuie amintit că, în cadrul proiectului la care facem referire, se vor construi 13 kilometri de reţea de gaze. Aceasta va putea deservi aproape toate cele 900 de gospodării ale localităţii.