Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

27 octombrie 2020

În satul Robaia din comuna Berislăvești, deputatul Constantin Rădulescu a participat la hramul Bisericii „Cuvioasa Parascheva”


La invitația primarului Ion Bu­șagă, deputatul Constantin Rădu­lescu (foto, în stânga), președintele Partidului So­cial Democrat Vâlcea, a fost pre­zent la celebrarea slujbei bisericii din satul Robaia, locaș de cult ce poartă hramul „Cuvioasa Para­s­cheva”.
După ce a participat la eve­niment, pe parcursul zilei de mier­curi, depu­tatul Constantin Rădu­lescu a transmis o declarație de presă. În rândurile următoare, re­dăm conținutul acestei declarații a șefului PSD Vâlcea: „De aproape 20 de ani, merg în această loca­li­tate cu mare bucurie la diferite evenimente din viața comunității. Astăzi (n.red. miercuri), împreună cu domnul primar, preacucernicii părinți și cetățenii prezenți la slujbă, ne-am rugat ca Sfânta Pa­ras­cheva să-i ocrotească pe acești oa­meni și să le aducă dar de sănă­tate și vești bune. La finalul slujbei s-a făcut pomenirea morților, după care, așa cum este obiceiul la ro­mâni, toată lumea prezentă a mers la masa de prânz, binecuvântată cu rugăciuni de preacucernicii pă­rinți. A fost o zi frumoasă, așa cum sunt toate zilele pe care le petrec alături de vâlcenii noștri dragi, oameni cu suflet curat și credință în Dumnezeu.”

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Eveniment