În Râmnic se muncește la turație maximă


Când Mircia Gutău a precizat că, în mandatul său, se va lucra la turație maximă, n-a fost vorba doar de o expresie aruncată la voia întâmplării. Primarul s-a ținut de cuvânt. În câteva imagini, vă vom arăta cum se muncea zilele trecute, în mai multe zone din Râmnicu Vâlcea.
În Parcul Zăvoi, vreo șase muncitori săpau buruienilor, probabil urmând să fie plantate flori. Într-o altă zonă din parc, vreo patru oameni tăiau alte buruieni și crengi ale copacilor, crescute haotic. În zona unde, înainte se aflau bicicliștii și cei cu rolele, se făceau alte lucrări de reabilitare și modernizare a spațiului. În tot parcul, muncitori. În plus, niciun câine maidanez.

În centrul orașului, lucrători câtă frunză, câtă iarbă. Se vede treaba că s-a suplimentat, poate triplat forța de muncă. Totul pentru a se finaliza amenajarea centrului la timp și a da drumul circulației pe Calea lui Traian. Mergând spre zona de nord a municipiului, am dat pentru lucrători care aranjau pomișorii, dându-le un aspect plăcut. Așadar, în Râmnic se muncește de zor.