Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

24 octombrie 2020

În perioada 12 – 17 august, la Vama Veche, Tabără pentru studenţii cu venituri reduse, orfani, cu dizabilităţi, de etnie romă


Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România (ANOSR) anunţă că oferă locurile de tabără primite de la Ministerul Tineretului şi Sportului pentru studenţii cu venituri reduse, orfani, cu dizabilităţi, de etnie romă, proveniţi din mediul rural, din casele de copii sau plasament familial. Prin acest gest, ANOSR doreşte să atragă atenţia asupra lipsei unor măsuri eficiente de integrare a tinerilor din grupuri defavorizate în învăţământul superior.
Studenţii doritori să participe la această tabără pot completa un formular online până la data de 31 iulie 2015, ataşând şi o serie de documente justificative prin care să facă dovada încadrării în cel puţin una din categoriile sociale vizate. Tabăra va avea loc în staţiunea Vama Veche, în perioada 12-17 august 2015, cazarea şi masa fiind asigurate în mod gratuit pentru participanţi. Mai multe informaţii se pot găsi pe site-ul federaţiei, www.anosr.ro. În cadrul acestei tabere, ANOSR va organiza o serie de discuţii şi dezbateri în legătură cu problemele şi obstacolele cu care se confruntă participanţii în viaţa studenţească de zi cu zi şi va înainta ulterior Ministerului Educaţiei posibile măsuri care ar trebui luate pentru că aceşti tineri să aibă şansa unui traseu educaţional normal.

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Actualitate