Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

24 octombrie 2020

În comunele Stoilești și Drăgoești, două furturi identice de 1.000 lei


Poliţiştii din Stoileşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că două femei au sustras dintr-o locuinţă situată în satul Obogeni suma de 1.000 de lei. Cu ocazia cercetărilor efectuate, a rezultat că marți, 14 decembrie, în jurul orei 13.30, sub pretextul că vor sa cumpere un porc, ţuică şi vin, într-o gospodărie au intrat două femei. Partea vătămată le-a spus acestora că nu are porc de vânzare, dar că are ţuică, persoanele solicitând 10 litri de ţuică pentru cumpărare. Astfel, în timp ce bărbatul trăgea ţuica din butoi în peturi de plastic, una dintre femei a primit un telefon şi, motivând că ar fi găsit în altă parte ţuică mai ieftină a plecat. După plecarea persoanelor, bărbatul a constatat că dintr-o cameră a locuinţei sale i-a dispărut suma de 1.000 de lei.
Cu operativitate, poliţiştii au reuşit identificarea în satul Neteşti a celor două femei, acestea recunoscându-şi fapta şi restituind suma de bani sustrasă. În cauză urmează să se efectueze cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, urmând a se propune soluţie procedurală prin Parchet.
În aceeași zi, poliţiştii din Drăgoeşti au fost sesizaţi despre faptul că, dintr-o locuinţă din localitate, a fost sustrasă de persoane necunoscute suma de 1.000 lei. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că două femei şi un bărbat, sub pretextul că vor să cumpere un porc, au profitat de neatenţia proprietarilor şi le-au sustras din locuinţă suma de 1.000 lei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Alte articole de la Politie