Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

27 septembrie 2020

Gutău a băgat munca în subordonați!


• străzile Râmnicului nu mai sunt doar „mângâiate” cu mătura
Vestea că Mircia Gutău a fost validat ca primar al Râmnicului de către magistrații Tribunalului Vâlcea pare să fie de bun augur pentru locuitorii municipiului care își doresc mai multă ordine prin oraș. De ce spunem asta? Simplu! Din ceea ce am văzut chiar zilele acestea și din mai multe mesaje pe care le-am primit pe adresa redacției noastre, constatăm că angajații Primăriei Râmnicului muncesc mai cu spor. Astăzi, 7 iulie, în jurul orei 10.00, în Scuarul Revoluției dintre Tribunal și Judecătorie se mătura cu mult spor. Munca făcută de către angajații primăriei chiar a fost cu folos, rezultatele fiind vizibile și acum.
Și, dacă nu ne credeți pe noi, vă spunem că am primit informații similare și de la locuitori din cartiere ale Râmnicului precum Morilor și Ostroveni. Mesajul era identic: în ultimele 24 de ore, pe străzile Râmnicului se mătură cu simț de răspundere, angajații nu mai „mângâie” asfaltul cu mătura, iar iarba apărută între borduri este smulsă cu grijă. Unde mai punem la socoteală și faptul că muncitorii de pe șantierul din centrul orașului asfaltau de zor încă de la primele ore ale dimineții!

UPDATE!
Tot din categoria lucrurilor care „se mișcă” altfel prin acest oraș în ultimele zile, trecem în revistă introducerea clorului în apa fântânilor arteziene. Acestea au fost dezinfectate chiar zilele acestea, mai ales că sunt intens folosite în perioada în care canicula devine insuportabilă pentru râmniceni.

Alte articole de la Actualitate