GEANTA CU BANI pierdută la Horezu a fost găsită!


În noaptea de 11 spre 12 iulie 2021, polițiștii au fost sesizați de un bărbat de 51 de ani, din comuna Tomșani, lucrător comercial al unei firme din orașul Horezu, cu privire la faptul că, în urmă cu câteva ore, uitase o geantă cu bani în baia unității. Banii aflați în borseta care dispăruse reprezentau încasările societății comerciale din acea zi. Conform informațiilor oferite de către polițiștii vâlceni, suma care dispăruse era de 16.600 lei.

Un tânăr înhățase repede borseta cu bani!

După ce au fost chemați în sprijin, polițiștii au demarat verificările. În doar câteva ore, ei au reușit identificarea bărbatului care și-ar fi însușit borseta cu bani.
„Prejudiciul a fost recuperat integral, pe numele bărbatului de 26 de ani care ar fi luat geanta, fiind deschis un dosar penal în care se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de însușirea bunului găsit. La activitate a participat și un jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea”, ne-au anunțat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea prin intermediul unui comunicat de presă.
Sursă foto: Arhivă
Material realizat cu sprijinul Biroului de presă al IPJ Vâlcea