Fraga Fernandez de la SCM Râmnicu Vâlcea, cea mai bună jucătoare străină din Liga Florilor


Crina Pintea (29 de ani) a fost votată cea mai bună handbalistă din România în anul 2019. Pivotul echipei naționale și al formației CSM București se află la prima distincție de acest fel din carieră. „Nu-mi vine să cred, vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au votat. Mă bucur că până la urmă s-au văzut și lucrurile bune și că se întâmplă lucruri frumoase și la noi. Nu vreau să spun că 2019 a fost cel mai bun an al meu, pentru că toți anii din spate au făcut ca 2019 să fie unul bun. Cât timp muncești și pui cărămidă cu cărămidă, la un moment dat vei vedea casa gata, asta s-a întâmplat la mine. Cred că pot mult mai mult de atât. Îmi doresc să fiu sănătoasă și împreună să ne putem îndeplini obiectivele. Când cu echipa ai rezultate foarte bune, apar și rezultatele individuale”, a declarat Crina Pintea, pivot la CSM București.

Neagu, Dedu și Fraga, pe lista premiantelor

Cristina Neagu (31 de ani) și Denisa Dedu (25 de ani) au fost desemnate cele mai bune românce din Liga Florilor. Titulare la echipa națională și la formația CSM București, cele două jucătoare sunt hotărâte să facă din 2020 un an și mai bun decât precedentul. „Mă surprinde să primesc acest premiu pentru că am jucat foarte puțin anul trecut. Le mulțumesc celor care s-au gândit la mine și mi-au oferit acest premiu”, a precizat Cristina Neagu, inter stânga la CSM București.
Pe lista premiantelor s-a aflat și iberica Alicia Fraga Fernandez (27 de ani), medaliată cu argint la Mondialul din Japonia, din decembrie 2019. Handbalista echipei SCM Râmnicu Vâlcea a fost desemnată cea mai bună jucătoare străină din Liga Florilor de handbal feminin.
Sursa foto: Facebook SCM Râmnicu Vâlcea
• Material realizat cu sprijinul SPORTSNET GROUP