Florin Brăgău se transformă într-o sperietoare pentru corupți


• candidatul PRU la Primăria Râmnicului vrea verificarea tuturor contractelor și rezilierea celor care nu respectă legea
Cel mai cunoscut dintre candidații tineri la Primăria Râmnicu Vâlcea duce o luptă asiduă contra corupției și a corupțiilor! Florin Brăgău este omul care se potrivește perfect doctrinei și ideologiilor Partidului România Unită! Afișarea patriotismului, promovarea simbolurilor naționale și lupta pentru demascarea și pedepsirea corupților sunt marile calități ale liderului județean. Lider al PRU care se luptă cu șanse reale pentru câștigarea funcției de primar în municipiul reședință de județ.
Printre punctele de pe agenda ambițiosului candidat pentru funcția de primar al Râmnicului se regăsește și verificarea tuturor contractelor pe care această instituție le-a încheiat. De altfel, dacă va ajunge primar, Brăgău vrea și un audit general la Primăria Râmnicului. El dorește ca, în eventualitatea în care se constată că există contracte care nu au respectat normele legale atunci când au fost încheiate, ele să fie reziliate, iar cei vinovați să plătească.
„Nu vrem gunoi în oraș. Vreau rezilierea tuturor contractelor defectuoase încheiate cu firmele prestatoare. Inclusiv rezilierea contractului cu Romprest. Consider că este nevoie și de reorganizarea PiețePrest SA și a ADP Vâlcea”, se arată într-o declarație pe care Florin Brăgău a publicat-o pe pagina sa oficială.