Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

31 octombrie 2020

Festivalul „Flori de cântec” va aduce la Vâlcea sute de elevi din toată țara pasionați de muzică și dansuri populare


Duminică, 17 mai, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Râmnicu Vâlcea se va desfășura cea de-a VIII-a ediție a Festivalului Național de Interpretare Muzicală și Dansuri Populare pentru elevi „FLORI DE CÂNTEC ROMÂNESC”, organizat de Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea, Liceul de Arte „Victor Giuleanu” din Râmnicu Vâlcea și Asociația AB IMO PECTORE 4 în parteneriat cu Primăria Municipiului Râmnicu Valcea, Liceul Tehnologic „Căpitan N. Pleșoianu” din Râmnicu Vâlcea.
La această ediție vor participa 380 de elevi cu vârste cuprinse între 5 ani și 18 ani din școli gimnaziale, licee, școli populare de artă, palate ale copiilor și licee de artă din 17 județe. Pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor se vor întâlni 110 interpreți de muzică populară, 8 grupuri vocale și 8 ansambluri folclorice din toate zonele folclorice din țară.
Competiția se va desfășura pe cinci categorii de vârstă la secțiunea de interpretare, iar secțiunea de dansuri populare va aduce pe scena din Râmnicu Vâlcea suite de dansuri populare din Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Ardeal.

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Eveniment