Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

20 octombrie 2020

Fără victorie de patru etape, Vâlcea caută izbăvirea la Călărași


• Dunărea – CSM se joacă mâine, de la ora 14.00
Exact o lună de zile! Atât a trecut de la ultimul succes al jucă­torilor de la CS Municipal Râmnicu Vâlcea în campionatul ligii secunde de fotbal. Ultima victorie a venit pe 22 octombrie, atunci când elevii an­trenorului Jerry Gane se impuneau neașteptat de ușor, pe teren pro­priu, în fața bihorenilor de la Luceafărul Oradea, scor 3-0. De atunci însă, timp de patru etape, o adevărată „secetă” a venit peste echipa noastră. Vâlcea a înregistrat două remize, două înfrângeri și a marcat numai un gol! Așa se explică de ce clubul din Parcul Zăvoi se află acum pe marginea prăpastiei ce duce spre Liga a III-a, aproape de codașele ligii secunde.
Jerry Gane, Florin Costea & Co. au posibilitatea de a se „reabilita” în ochii pătimașilor suporteri vâlceni dacă CS Municipal se întoarce cu trei puncte de pe terenul Dunării Călărași. Partida la care facem referire este programată mâine, cu începere de la ora 14.00, în cadrul etapei a XVIII-a. Această rundă intermediară este penultima din turul campionatului. Înaintea confruntării directe, Dunărea Călărași și CSM Râmnicu Vâlcea ocupă poziții destul de modeste în clasament. Gazdele întâlnirii de mâine se află pe locul 13 (având 16 puncte acumulate), în timp ce elevii lui Gane ocupă locul imediat următor (cu 15 puncte în cont).
Ar mai fi de amintit și faptul că, în ultima rundă a turului, progra­mată la finalul acestei săptămâni, râmnicenii vor primi vizita brașo­venilor de la Unirea Tărlungeni.

Alte articole de la Fotbal