Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

10 iulie 2020

Experiența a învins tinerețea!


• fetele de la Național s-au luptat de la egal la egal cu piteștencele de la FC Argeș, dar diferența de vârstă și experiența și-au spus cuvântul
Joi, la orele prânzului, în Sala Colegiului Energetic s-a desfășurat un meci foarte important din cadrul Seriei C a Diviziei A de handbal feminin. Cu prilejul etapei a XX-a a întrecerii, jucătoarele de la Național Râmnicu Vâlcea, pregătite de antrenoarele Mirela Cîțu, Mia Rădoi și Ildiko Kerekeș Barbu, au primit vizita piteștencelor de la FC Argeș. Meciul a fost unul cu multă încărcătură, specific unui duel între echipele clasate pe locurile doi și trei în clasament. Vâlcencele au evoluat destul de bine, însă diferența de vârstă și de experiență față de gruparea argeșeană și-au spus cuvântul. La pauză, oaspetele de la Pitești conduceau la un gol diferență, scor 14-13. Diferența s-a făcut în repriza secundă, când jucătoarele de la FC Argeș au stăpânit mai bine jocul și au reușit să se impună la cinci goluri, scor final 30-25.
La finalul acestei partide, Mia Rădoi, antrenoarea echipei râmnicene, ne-a oferit câteva detalii: „Fetele s-au luptat pe teren, au arătat că au intrat să joace doar la victorie, însă, din păcate, nu a fost ziua noastră. Am făcut unele greșeli, mai mult pe faza de apărare. Nu au fost greșeli mari, însă au contat când adversarele noastre au fost mai mari ca vârstă și, evident, mai experimentate. Nu este însă un capăt de țară pentru noi. Și din greșeli se pot învăța foarte multe lucruri, iar fetele noastre au tot viitorul în față!”

Duminică, meci pe terenul liderului

Chiar dacă a pierdut duelul cu FC Argeș, Național Râmnicu Vâlcea păstrează poziția secundă în clasament, cu 37 de puncte, la o «lungime» în fața grupării piteștene. Duminică, de la ora 12.00, Național Râmnicu Vâlcea va evolua la Mioveni, pe terenul liderului Dacia din localitate. „Meciul de la Mioveni va fi cu siguranță unul dificil pentru noi. Vom evolua pe terenul unei formații care se luptă să promoveze în prima ligă, care are în componență jucătoare mai mari ca vârstă și mai experimentate decât noi. Ne vom duce însă acolo să ne jucăm șansa și să ne luptăm pentru victorie până la finalul meciului”, a mai punctat Mia Rădoi, antrenoare la Național Râmnicu Vâlcea.

Etichete: , ,

Un răspuns “Experiența a învins tinerețea!”

  1. ion
    8 februarie 2019 din 10:38

    dc se scrie numai de la centul de excelenta direct in liga intai o alta jucatoare de la chimia ramnicu valcea aceeasi varsta direct in liga florilor nu e o stire?

Poți comenta aici

Alte articole de la Handbal