El este MUNCITORUL CARE A AVUT ZILE și a fost scos în viață de sub pământ!


Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Vâlcea ne-au furnizat, în urmă cu puțin timp, noi imagini de la accidentul care s-a produs astăzi, 5 noiembrie 2020, în jurul orei 14.30, în nordul Râmnicului, în apropierea supermarket-ului de la ieșirea spre DN 7.
Imaginea pe care v-o prezentăm este cea a muncitorului care a fost scos la timp de către pompieri, pentru a putea fi trimis în viață, spre a primi îngrijiri de specialitate, la Spitalul Județean din Râmnicu Vâlcea. Din păcate, pentru celălalt muncitor nu s-au mai putut face prea multe, reprezentanții ISU Vâlcea anunțând că acesta a suferit „leziuni incompatibile cu viața”.
„Două persoane a fost surprinse de prăbușirea unui mal de pământ (săpături pentru canalizare) în municipiul Râmnicu Vâlcea, pe DN7, în apropierea supermarket-ului de la ieșirea din localitate. Pompierii militari intervin cu un echipaj de descarcerare, unul de salvare, iar Serviciul Județean de Ambulanță Vâlcea cu trei echipaje. O victimă este conștientă, iar una inconștiență. Se lucrează pentru scoatea persoanelor”, au transmis reprezentanții ISU Vâlcea la începerea operațiunilor de salvare din nordul Râmnicului.