Ei sunt vâlcenii care pleacă la mare pentru a alerga 24 de ore!


Pe 4 și 5 septembrie 2021, în stațiunea Mamaia de pe litoralul românesc, se va desfășura un eveniment sportiv cu scop caritabil. Este vorba despre un ultramaraton de 24 de ore în cadrul căruia va fi susținută o cauză umanitară. La această acțiune vor participa și doi angajați ai Inspectoratului Județean de Jandarmi Vâlcea, care se vor afla într-o misiune… diferită față de cele obișnuite.
„Alin si Nicolae, colegii noștri din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea, fac parte dintr-o echipă formată din oameni cu suflet mare, ce va alerga 24 de ore, într-un eveniment unic în lume, pentru a sprijini copiii speciali. Întregul concept are menirea de a promova dreptul la integrare în comunitate al persoanelor cu dizabilități. Sloganul competiției este simplu «Tu donezi, eu alerg!»”, ne-au transmis reprezentanții IJJ Vâlcea.
„Prin formatul competiției, dorim să scoatem în evidență forța oamenilor de a acționa ca un întreg și de a depăși împreună greutățile fizice și psihice”, ne-a mărturisit Alin.
„Kilometri donați vor fi parcurși cu sufletul și fiecare pas al meu va readuce zâmbetul, pas cu pas, pe chipul celor care au nevoie de noi!”, a completat Nicolae.
Sursă foto: IJJ Vâlcea
Material realizat cu sprijinul IJJ Vâlcea