Edilul Concioiu a învins ANI


Dacă astăzi, 26 ianuarie, nostalgicii vremurilor socialiste au sărbătorit împlinirea a 100 de ani de la nașterea lui Nicolae Ceaușescu, primarul comunei Gușoeni a sărbătorit primirea unei vești foarte bune din partea magistraților Înaltei Curți de Casație și Justiție. Printr-o decizie pronunțată chiar astăzi, magistrații Secției de Contencios Administrativ și Fiscal a ÎCCJ au făcut cunoscut verdictul din dosarul nr. 173/46/2015, dosar ajuns la această instanță încă de pe 2 septembrie 2015. Părțile din acest dosar erau Concioiu Nicolae, primarul comunei Gușoeni – intimat (reclamant) și Agenția Națională de Integritate – recurent (pârât).
În detaliile soluției pronunțate astăzi, soluție favorabilă primarului din Gușoeni, instanța precizează următoarele: „Respinge recursul declarat de pârâta Agenţia Naţională de Integritate împotriva sentinţei civile nr. 102/F din 22 iunie 2015, pronunţată de Curtea de Apel Piteşti – Secţia a II-a civilă, de contencios administrativ şi fiscal, ca nefondat. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 26 ianuarie 2018”.
Reamintim că Agenția Națională de Integritate îl declarase incompatibil pe edilul vâlcean, susținând că acesta ar fi deținut simultan funcția de ales local cu cea de mediator.