După finalizarea lucrărilor de modernizare, Corpul C al Colegiului „Matei Basarab” a fost inaugurat în prezența primarului Mircia Gutău


Astăzi, la orele prânzului, la Colegiul Național de Informatică „Matei Basarab” din Râmnicu Vâlcea s-a desfășurat un scurt moment festiv de inaugurare a lucrărilor de modernizare recent finalizate la Corpul C al unității de învățământ. Finalizarea acestor spații era foarte importantă, după cum au apreciat cei prezenți la inaugurare.
Prezent la inaugurarea desfășurată la Colegiul Național de Informatică „Matei Basarab”, primarul Râmnicului a vorbit despre utilitatea investițiilor derulate în instituția condusă de către directoarea Daniela Calotă (prezentă, de asemenea, la inaugurare). În plus, în declarațiile pe care le-a oferit presei, edilul municipiului a readus pe „tapet” și posibilitatea ca unele dintre unitățile de învățământ din Râmnic, cu număr redus de elevi, să fie comasate. Din câte se pare, numărul liceelor tehnologice din municipiu va fi redus de la șapte la cinci. De amintit faptul că, la evenimentul desfășurat astăzi, au fost prezenți și viceprimarii Râmnicului, Carmen Maria Preda și Eusebiu Ninel Vețeleanu.

Posting....