Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

3 august 2021

După criticile venite din partea Comisiei Europene, DEMITEREA GUVERNULUI CÎȚU devine o necesitate!


Despre PNRR și importanța sa majoră în redresarea României s-a tot vorbit. Iată care este opinia deputatului Daniela Oteșanu pe marginea acestui subiect:
„Guvernanții noștri «minunați» n-au înțeles sau n-au vrut să înțeleagă ceva din observațiile făcute de trei ori la rând de către Comisia Europeană. Iată că, pentru a nu știu câta oară, Comisia vine cu 24 de pagini de critici evidente și solicită lămuriri suplimentare pe foarte multe capitole. Domeniile afectate sunt diverse, mergând de la infrastructură până la educație. În program sunt depistate costuri nejustificate, supraestimări, neconcordanțe între sume, lipsă de metodologii de calcul, lipsă de informații sau informații neclare. În aceste condiții, guvernul Cîțu aproape compromite avansul de patru miliarde de euro pe care am fi putut să-l primim până la sfârșitul anului și de care țara avea atâta nevoie. După ce au tăiat cinic veniturile, inclusiv alocațiile copiilor, cresc în ritm amețitor prețurile, datoria publică iar absorbția fondurilor europene pare, din ce în ce mai mult, un vis frumos dar nerealizabil”.
„În aceste condiții, demiterea guvernului Cîțu devine, cu atât mai mult, o necesitate. PSD va depune moțiune de cenzură și face apel la parlamentarii din arcul guvernamental să pună binele public mai presus de interesul politic partizan. Domnule Cîțu, după ce ați ratat o șansă unică de redresare a României, aruncați prosopul, ați fost numărat de patru ori și vă aflați în knock-out. Mai pe scurt, demisia!”, a mai afirmat Daniela Oteșanu, deputat de Vâlcea.

Etichete: , , , ,

Poți comenta aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Economie