Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

3 august 2020

După 16 ani, Constantin Bănacu părăsește PSD și va candida din partea PNL


Șoc imens pe scena politică vâlceană: Constantin Bănacu, edilul PSD din ultimii 16 ani al Bărbăteștiului, va candida din partea PNL! Decizia acestuia vine după mai multe nemulțumiri acumulate în ultimul mandat și chiar contre directe cu conducerea social-democraților vâlceni.
Constantin Bănacu își exprimase public nemulțumirea față de linia adoptată de partid în ultima perioadă când a declarat public faptul că PSD n-a avut candidat pentru alegerile prezindențialele din toamna trecută!
Contactat telefonic, acesta nu a dorit să comenteze decizia luată dar pe surse s-a strecurat vestea unei decizii luate chiar în seara de joi, în urma unei ședințe cu mai marii liberali de la Vâlcea. Zvonul acestei întorsături la 180 grade ar fi ajuns la urechile președintelui Rădulescu și a mai multor colegi de partid care ar fi încercat vineri dimineață să-l întoarcă din drum pe primarul din Bărbătești. În fapt, liderul PSD, împreună cu mai mulți primari social-democrați din zona Horezu ar fi fost lăsați la poarta casei familiei Bănacu, fără nici un răspuns!

Poți comenta aici

Alte articole de la Actualitate