Duminică, Săraru s-a întâlnit cu zeci de oameni la primele două evenimente pre-electorale


• candidatul liberal pentru primăria Șirineasa a testat personal pulsul comunității și a rămas plăcut surprins de răspunsul primit de la electorat

Aproape o sută de localnici au luat parte la primele două întâlniri pre-electorale organizate de către PNL Șirineasa în cătunul Loturi, sat Șirineasa și satul Slăvitești. După aceste prime două ședințe, Dan Săraru spune că: „Am dorit foarte mult să constat personal care este pulsul comunității față de mine și candidatura mea. Am spus încă din start că vreau să ajung la judecata oamenilor, care a fost și va rămâne, mereu pentru mine, cea mai importantă. Vreau să vă spun că aceste prime două întâlniri sunt motive de real optimism în vederea campaniei propriu-zise. Am detectat și entuziasm și încredere din partea oamenilor. M-am încărcat și eu cu această energie pozitivă și voi continua să bat comuna la pas, gospodărie după gospodărie și în zilele următoare când vom ajunge și în al doilea sat ca mărime, adică în Ciorăști…”.
Săraru adaugă și că PNL-ul a strâns, din Șirineasa, nu mai puțin de 550 de semnături pentru candidații săi, fie că e vorba pentru CL, CJ sau chiar și pentru Parlament.