DOUĂ ZILE CU ÎNTRERUPERI de curent electric la Horezu


Operatorul Distribuție Energie Oltenia a anunțat că va efectua mai multe lucrări la unele rețele electrice situate pe raza județului nostru. Aceste lucrări sunt necesare pentru creșterea gradului de siguranță și continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, precum și a îmbunătățirii parametrilor de calitate ai energiei electrice distribuite.
Printre localitățile în care se vor efectua lucrări care necesită oprirea temporară a curentului electric se află și orașul Horezu. Marți, 20 septembrie 2022, este programată o întrerupere a alimentării cu energie electrică pentru șase ore. Astfel, în intervalul orar 09.00-15.00, consumatorii arondați punctelor PTA Romanii de Jos 1, PTA Romanii de Jos 2 și PTA Romanii de Jos 3 nu vor avea curent electric.

Întreruperi și la sfârșitul săptămânii

De asemenea, angajații Operatorului Distribuție Energie Oltenia vor efectua noi întreruperi în orașul Horezu în data de 23 septembrie 2022 (vineri). Atunci, în intervalul orar 09.00 – 16.00, sunt programate întreruperi pentru consumatorii arondați la PTA Staţie Epurare Horezu și PTA Râmeşti.
Sursă foto: Arhivă