Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

30 octombrie 2020

Doi tâlhari au dat iama într-o societate comercială


• oamenii legii le-au „mirosit” urmele și i-au reținut

În noaptea de 4/5 aprilie, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire faptul că persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în incinta unei societăţi comerciale din municipiul Râmnicu Vâlcea, au imobilizat agentul de pază şi au sustras bunuri şi sume de bani, în valoare totală de 50.000 lei.
În cursul dimineţii de 5 aprilie, un agent de securitate a sesizat, prin intermediul SNUAU 112, faptul că a depistat şi reţinut două persoane care au intrat în incinta obiectivului pe care îl păzea, dar în timpul convorbirii telefonice au reuşit să fugă. S-a procedat la cercetarea zonei în care cei doi au fugit. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii din Râmnicu Vâlcea au reuşit reţinerea şi imobilizarea răufăcătorilor, ei fiind conduşi la sediul poliţiei. În cauză este vorba despre Eduard P., de 19 ani, din comuna Tetoiu, şi Robert C., de 22 de ani, din comuna Măciuca. Cei doi tineri sunt suspectați de comiterea infracţiunii de tâlhărie cali­ficată. În baza probatoriului ad­mi­nis­trat s-a dispus reţinerea pe ba­ză de ordonanţă pentru 24 ore a  celor doi, fiind introduşi ulterior în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspecto­ratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.

Ieri, cei doi tineri au fost arestați pentru 30 de zile!
Prin intermediul unui comu­ni­cat de presă, polițiștii vâlceni au venit ieri cu următoarele completări referitor la acest caz: „Cei doi tineri au fost prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Magistraţii au admis propunerea procurorului de caz,  celor doi fiindu-le emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cei doi se află încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Vâlcea. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată şi pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor doi tineri de 19 şi 22 de ani”.

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Headlines