DN 7, focar de infecție


Prefectul județului, Florian Marin, s-a arătat dezgustat de mizeria și lipsa de întreținere a DN 7. Potrivit reprezentantului Guvernului în teritoriu, la întoarcerea de la Sibiu în Vâlcea a constatat lipsa salubrizării Drumului Național 7, unde, chiar la intrarea în județ exista o groapă de gunoi, iar indicatoarele abia se zăreau de buruieni.

„Nu m-a deranjat aglomerația, ci lipsa de curățenie. Nimeni nu s-a gândit și la acest aspect când a vorbit de DN7. La Călimănești ce se stă mai bine la acest capitol, dar cel mai urât în e nord, spre intrarea în Sibiu. Cred că există mulți asistați social și care, pentru banii primiți, ar trebui să muncească. Și școlile ar trebui să-și aducă aportul. Nu e rușinos să participe și ele la salubrizare”, a declarat prefectul Florian Marin.

Tocmai în scopul luării unor măsuri adecvate, la finele săptămânii trecute a avut loc o întâlnire, la Instituția Prefectului, cu toți factorii de decizie: Garda de Mediu, Agenția pentru Protecția Mediului Vâlcea, Protecția Consumatorilor etc.