DIRECTOR NOU pentru «Sănătatea» vâlceană


Direcția de Sănătate Publică din județul nostru are un… «nou» director. De fapt, este vorba despre fosta directoare Lorena Mărgăritescu, cea care a fost într-un concediu de odihnă atât de prelungit încât a fost suspendată din funcție. Ea s-a aflat în Germania pentru rezolvarea unor chestiuni personale. Concediul ei (care a început în luna februarie) a fost prelungit și ca urmare a decretării stării de pandemie și a restricțiilor de circulație impuse la granițe. Dacă nu existau aceste restricții la granițele țării, suntem ferm convinși că directoarea de la DSP Vâlcea ar fi revenit mult mai repede în țară pentru a coordona activitățile colegilor ei și nu i-ar fi lăsat să muncească atât de mult!
Într-o astfel de situație, cu o instituție atât de importantă precum Direcția de Sănătate Publică în perioadă de plină epidemie de Coronavirus, ministrul Sănătății a fost nevoit, în luna aprilie, să o suspende pe Lorena Mărgăritescu din funcția pe care o ocupa.
Acum, la finalul stării de urgență, Lorena Mărgăritescu a putut reveni în țară și… reocupa funcția pe care a deținut-o în prealabil, aceea de director al Direcției de Sănătate Publică Vâlcea.